De 21ste Juli is de Nationele Feestdag waarbij we de eedafleging in 1831 van de 1ste koning der Belgen, Leopold I, herdenken. Gedurende deze dag zijn er verschillende activiteiten gaande en om de dag af te sluiten is er het traditionele vuurwerk.

Vuurwerk wordt afgestoken in verschillende steden zoals Brussel, Gent, Oostende, Antwerpen om maar enkele te noemen. We hebben besloten om het vuurwerk in Oostende bij te wonen aangezien er het Belgisch Kampioenschap Vuurwerk plaats heeft en de mooie locatie langs het strand en de zee.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s