Op 10.06.2016 speelde Combichrist een concert in de Kreun waar ze onder ander enkele nieuwe nummers zoals Skullcrusher, Time again en We are the plague uit hun nieuwe album  This is where death begins brachten.

Dit uiteraard in combinatie met enkele klassiekers zoals Never Surrender, Get your body beat en Blut Royale afgewisseld met meer recenter werk zoals Maggots at the party of What the fuck is wrong with you als afsluiters van het feestje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s