Gerrie en Gert hebben me gecontacteerd op basis van de landschappen en de urbex foto’s die ik al gemaakt heb in het verleden en meer bepaald de doorkijk kerk te Borgloon was een lokatie die hun enorm aansprak. Hun vraag was om naar aanleiding van hun trouw enkele mooie foto’s te bekomen.

Onlangs hebben we dan de fotoshoot gehouden en hebben een urbex fotoshoot gehouden in het Fort de la Chartreuse te Luik, waarvan enkele foto’s aanwezig zijn op de site. Daarna zijn we doorgereden om nog enkele foto’s te nemen aan de doorkijk kerk, het Reading between the lines project, te Borgloon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s